armata rusă pierde în Ucraina/foto Unian, Alexander TitArmata rusă suferă pierderi în Ucraina/foto Unian, Alexander Sinitsa

Armata rusă predată povestește despre pierderile și problemele reale ale armatei ruse. Deci, în timpul unui interogatoriu, armata lui Putin a spus că compania sa a pierdut 70% din personalul său în timpul bătăliei.

După cum sa menționat în complotul proiectului Freeform, captivitatea în Ucraina este singura oportunitate pentru soldați de a supraviețui, deoarece nu sunt așteptați în Federația Rusă. 

“În fiecare zi devine din ce în ce mai dificil pentru Kremlin să treacă războiul din Ucraina ca o așa-numită”operațiune specială”. Mai ales realizând că Federația Rusă pierde”, spun jurnaliștii. 

Expertul militar Igor Romanenko constată că Rusia a ascuns mai întâi pierderile, deoarece așa-numitele “operațiuni speciale”, ar trebui să fie fulgerătoare, fără pierderi, fără prizonieri.

“Trupurile morților și chiar mai răniți au început să sosească în Federația rusă, atunci era absolut imposibil să o ascunzi. Prin urmare, treptat, au fost date date dozate, care sunt departe de a fi Obiective”, a subliniat Romanenko.

El a explicat pierderile grele din rândurile Federației Ruse prin faptul că APU se comportă profesional.  Expertul a adăugat, de asemenea, că în războiul împotriva Ucrainei, Rusia a implicat atât recruți, cât și mercenari din Africa și așa mai departe. 

după cum a raportat Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina, începând cu 23 iunie, pierderile totale ale armatei ruse din Ucraina s-au ridicat la 34 mii 430 de ocupanți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.