REUTERS

toate rezervele trupelor formate de Rusia pentru prima grevă asupra Ucrainei au fost deja introduse pe teritoriul statului nostru.

Acest lucru a fost declarat într-un interviu acordat Radio Liberty de către șeful administrației militare regionale din Kiev, Alexander Pavlyuk.

“Tot ceea ce a fost format pentru prima grevă a fost deja introdus. Ultimele rezerve se grăbesc acum spre locul unde se află operațiunea forțelor comune. Literalmente 3 zile în urmă am văzut introducerea de noi grupuri acolo. Aici vedem mișcarea uneia sau a două rezerve, în timp ce nu vedem altele. Știm că se formează unitățile de rezervă corespunzătoare, se desfășoară o mobilizare parțial ascunsă în Rusia, inamicul încearcă să construiască forțe pentru a continua sarcina”, a spus Pavlyuk.

Potrivit acestuia, din moment ce rezervele pregătite se epuizează, inamicul se mișcă pentru a crea benzi de apărare, astfel încât să nu-l putem elimina cu ușurință.

“Ele sunt în mare parte înrădăcinată în regiunea Kiev. Ei fac o bandă, așteptând rezerve. În sud, în multe locuri, ele sunt, de asemenea, fixate. În est, unde au ajuns la pozițiile noastre, ele sunt, de asemenea, consolidate”, a spus Pavlyuk.

În ceea ce privește situația din regiunea Kiev, el a spus că inamicul așteaptă reaprovizionarea, iar apărătorii noștri își construiesc deja forțele.

“Teritoriul Bucha și Gostomel este încă sub ocupație. Ce Butch, ce Gostomel. Nu vom putea lua nicio măsură acolo încă. Trebuie să menținem inamicul în acele încercări de a traversa râul Irpen și de a continua ofensiva asupra Kievului. Până în prezent, potențialul nu ne oferă posibilitatea de a trece la acțiuni ofensive în această direcție. Doar cele locale”, a spus Pavlyuk.

el a remarcat în același timp că inamicul este epuizat de astfel de bătălii locale.

“apărătorii ucraineni sunt încă construirea potențialul lor. Și așteaptă până când inamicul este epuizat… Totul depinde dacă are potențialul. Cursul ostilităților va continua să depindă de acest lucru”, a spus Pavlyuk.

după cum a raportat UNIAN, o nouă linie defensivă a fost construită la periferia Kievului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.