consecințele unui atac cu rachete/foto OK”Pivden”

în această după-amiază, inamicul a tras 14 rachete de croazieră în sudul Ucrainei.

Acest lucru a fost raportat jurnaliștilor din comanda operațională “Pivden”.

“După-amiaza, în decurs de 3 ore, inamicul a lansat o lovitură masivă de rachete în sudul țării cu 14 rachete. În furie neputincioasă din cauza succeselor trupelor noastre, Rashiștii au bătut pe Ochakov( regiunea Mykolaiv), pe gura Dunării, pe Districtul Belgorod-Nistru din regiunea Odessa și chiar pe Odessa”, se spune în mesaj.

Se remarcă faptul că zonele agricole au fost avariate în regiune și în suburbiile Ochakov, la Odessa, ca urmare a unei lovituri de rachetă, un depozit de alimente logistice a ars. Incendiul de pe o suprafață de peste 300 mp a fost eliminat prompt de salvatori.

nu există victime civile.

Distrugerea depozitului alimentar a fost confirmată de vorbitorul Odessa Ova Serghei Bratchuk. Potrivit acestuia, nu există victime sau victime.

fotografia Federației Ruse a lansat greve de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022 foto ok “Pivden” fotografia Federației Ruse a lansat lovituri de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022foto ok “Pivden” fotografia Federației Ruse a lansat greve de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022 foto ok “Pivden” fotografia Federației Ruse a lansat lovituri de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022foto ok “Pivden” fotografia Federației Ruse a lansat greve de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022 foto ok “Pivden” fotografia Federației Ruse a lansat lovituri de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022 foto ok “Pivden” fotografia Federației Ruse a lansat greve de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022 foto ok “Pivden”

Reamintim, pe 20 iunie, rețeaua a raportat că s-au auzit explozii în Odessa.

În Ova Odessa, s-a raportat ulterior că peste oraș și zona regiunii, forțele de apărare aeriană au doborât rachetele ocupanților ruși. Comandamentul operațional ” Pivden “a raportat că inamicul din Crimeea ocupată a tras rachete de croazieră de tip” Onyx ” în regiunea Odessa.

Potrivit primarului din Odessa Ghenadi Trukhanov, ca urmare a bombardamentelor de dimineață din Odessa, 80 de ferestre au fost deteriorate. Au suferit de valul de explozie după ce au doborât o rachetă inamică.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.