ocupanții au tras asupra infrastructurii civile din zona așezării Mid-Buda, regiunea Sumy/REUTERS ocupanții au tras asupra infrastructurii civile din zona satului Seredina-Buda, regiunea Sumy/REUTERS

Rusia a lansat atacuri cu rachete aeriene asupra instalațiilor de infrastructură civile din zona Ochakov și Kutsurub

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina informează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook despre informații operaționale începând cu ora 06.00 cu privire la invazia rusă.

Raportul notează că inamicul suferă pierderi în direcția South Bug. “Încercând să restrângă unitățile Forțelor de apărare ucrainene, trage artilerie, mortare și lansatoare de rachete multiple în zonele Murakhovka, Plop, Fântâna Albă și Maryina. Inamicul a lansat atacuri cu rachete aeriene asupra instalațiilor de infrastructură civilă din zona Ochakov și Kutsurub”, se arată în raport. De asemenea, se remarcă faptul că ocupanții ruși efectuează recunoașterea aeriană a UAV-urilor.

Citește și:  invadatorii au tras la o școală din Avdiivka cu grindină cu încărcare de magneziu-Kirilenko (Foto, video) Ocupanții au tras la o școală din Avdiivka cu o “grindină” cu o încărcătură de magneziu-Kirilenko(Foto, video)  din cauza pierderilor semnificative, Federația Rusă recrutează ofițeri de rezervă în baza unui contract de trei luni Din cauza pierderilor semnificative, Federația Rusă recrutează ofițeri de rezervă în baza unui contract de trei luni un rezident al stafidelor despre ocupație: chiar au mers în grădină cu pașapoarte în buzunar Un rezident al Izyum despre ocupație: au mers chiar în grădină cu pașapoarte în buzunar

Statul Major General observă că inamicul întărește echipamentul de fortificare a pozițiilor avansate prin construirea de puncte de tragere pe termen lung.

În apele Mării Negre și Azov, 5 purtători de arme de înaltă precizie sunt pregătiți pentru lovituri de rachete asupra obiectelor de pe teritoriul Ucrainei.

Raportul spune că ocupanții au tras asupra infrastructurii civile din zona satului Seredina-Buda, regiunea Sumy.

“În direcția Harkov, inamicul își concentrează eforturile principale pe menținerea frontierelor ocupate, încercând să împiedice unitățile noastre să intre în spatele grupului rus de trupe care operează în direcția slavă. Inamicul a bombardat infrastructura civilă în zonele așezărilor Dmitrovka, Chuguev, Korobochkino, Staraya Gnilitsa și Bazaleevka”, relatează Statul Major General.

După cum a scris UNIAN, apărătorii Ucrainei au oprit încercările de acțiuni de asalt inamice în zona Maryinka, inamicul a fugit fără glorie. Ocupanții ruși continuă să asalteze Severodonetsk pentru a stabili controlul deplin asupra orașului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.