Onyx Rocket/Screenshot

Noaptea, inamicul a tras o rachetă anti-navă Onyx în regiunea Odessa, care a explodat în aer.Vladislav Nazarov, reprezentant al Comandamentului operațional “sud”, a raportat despre acest lucru pe rețeaua socială Facebook.

El a menționat că în timpul nopții inamicul a continuat să bombardeze pozițiile Forțelor Armate din Ucraina și așezările atât în zona de acoperire a artileriei, cât și cu utilizarea sistemelor de rachete de coastă în Crimeea ocupată temporar.

“Deci, în regiunea Odessa din direcția Crimeei, inamicul a tras noaptea o rachetă anti-navă Onyx, care a explodat în aer la apropierea de uscat”, a spus Nazarov.

Citește și:  rușii au tras rachete S-300 la Kharkiv din regiunea Belgorod Rușii au tras la Harkov cu rachete S-300 din regiunea Belgorod  invadatorii vor avansa în sud pentru a reduce presiunea artileriei ZSU-Colonel al SBU Invadatorii vor avansa în sud pentru a reduce presiunea artileriei ZSU-colonelul SBU ocupanții vor să transforme Azovstal într - un depozit de deșeuri-explorare Ocupanții vor să transforme Azovstal într – un depozit de deșeuri-informații

El a adăugat că 11 unități ale flotei navale a marinei ruse din Marea Neagră continuă manevrele la o distanță de inaccesibilitate a rachetelor de-a lungul coastei Crimeei în direcția Novorossiysk. Două vehicule de lansare cu 16 “calibre” și trei ambarcațiuni mari de aterizare sunt gata.

Reamintim că pe 2 August, ocupanții ruși au tras opt rachete asupra Ucrainei din Marea Caspică. Șase rachete au fost eliminate de forțele de rachete antiaeriene, iar alta a fost doborâtă de un avion de luptă al Forțelor Aeriene AFU. Ultima rachetă a lovit un sistem antiaerian de rachete în regiunea Lviv.potrivit Forbes, distrugerea acestor rachete a costat Rusia 91 de milioane de dolari.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.