comanda armatei ruse a legalizat jefuirea/foto REUTERS

Armata ocupantului legalizează de fapt jefuirea, oferindu-i militarilor care au atacat Ucraina o instrucțiune de a trece la “autosuficiență”.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina de Facebook a Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

“Armata ocupantului legalizează jafurile. Datorită încercării nereușite de a efectua o ofensivă strălucitoare, ocupanții sunt forțați să schimbe tactica. Din cauza problemelor logistice semnificative și a comunicațiilor întinse, aceștia nu sunt în măsură să furnizeze în mod corespunzător unităților lor combustibil, alimente, echipamente, muniție și să efectueze rotație”, a declarat serviciul de informații.

Deci, mesajul spune, acum sarcina principală a ocupanților este de a câștiga un punct de sprijin în pozițiile existente, ascunzându-se în spatele populației locale.

În același timp, unitățile trupelor lui Putin rămân întrerupte pe termen nelimitat de la aprovizionare și au fost instruite să treacă la “autosuficiență” până la alte ordine. Adică să luăm tot ce este necesar de la populația locală și să jefuim depozite, magazine, farmacii”, a menționat serviciul de informații.

Prin urmare, filmările de jafuri care au zburat în întreaga lume în ultimele zile nu sunt un caz izolat, a adăugat GUR.

“în plus, acestea sunt însoțite de numeroase cazuri de infracțiuni grave împotriva civililor: crimă, tortură, viol. Inclusiv minori. Aceasta este o politică intenționată de teroare a statului ocupant, încurajată de conducerea sa de vârf”, a menționat serviciul de informații.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.