Mai multe explozii au avut loc în Odessa/screenshot

explozii au fost auzite în Odessa.

După cum relatează corespondentul UNIAN, sunetele mai multor explozii au fost auzite în oraș. S-a auzit și o alarmă auto, care s-a aprins după “zgomote”.

pe rețelele de socializare, locuitorii din diferite districte din Odessa raportează că au auzit explozii, iar casele lor “au sărit”.

O alertă aeriană a fost declarată în Odessa și regiunea Odessa. Oamenii sunt rugați să meargă la adăpost.

actualizat . Potrivit informațiilor Comandamentului operațional” Sud”, ca urmare a unui atac cu rachete asupra regiunii Odessa, pista Aeroportului Odessa a fost avariată. Utilizarea sa ulterioară este imposibilă.

“Amintiți-vă că difuzarea informațiilor despre lupte este în concordanță cu comanda militară și are limite de timp”, a avertizat Comandamentul.

Citește și:  apărătorii ucraineni controlează pe deplin situația de la granița cu Transnistria – OK Sud Apărătorii ucraineni controlează pe deplin situația de la granița cu Transnistria-OK “Sud” Sabotorii sunt căutați în părți din regiunea Odessa Sabotorii sunt căutați într-o parte a regiunii Odesa GPSU a evaluat riscul ca rușii să atace Ucraina din Transnistria SSU a evaluat riscul ca rușii să atace Ucraina din Transnistria

reamintim că starea de asediu este întărită în Odessa din cauza posibilelor provocări din oraș: va dura din seara zilei de 1 Mai până în dimineața zilei de 3 mai.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *