data anterioară când armata rusă a tras două rachete de croazieră la Khortytsia pe 21 aprilie/fotografie de Marina GrigorenkoData anterioară, armata rusă a tras două rachete de croazieră la Khortytsia pe 21 aprilie/fotografie de Marina Grigorenko

Joi, 12 mai, în jurul orei 10:00, trupele ruse au lansat o rachetă de croazieră la Zaporozhye: a lovit partea protejată a insulei Khortytsia, provocând un incendiu.

Acest lucru a fost declarat în canalul oficial de telegramă al administrației militare regionale Zaporozhye de către reprezentantul apelului, colonelul Ivan Arefyev.

“După examinarea zonei afectate, nu s-au găsit daune de infrastructură. Conform informațiilor actualizate, nu există victime sau răniți. Pentru a doua oară, inamicul încalcă Sfânta Sfintelor – inima cazacilor și leagănul statalității – eternul Khortytsia”, spune mesajul.

Anterior, UNIAN a scris că astăzi trupele rusești au lansat o rachetă de croazieră la Zaporozhye. S-a raportat că, potrivit datelor preliminare, o clădire privată este în flăcări.

Amintiți-vă că data anterioară armata rusă a tras două rachete de croazieră la Khortytsia pe 21 aprilie. Apoi, o rachetă a căzut în zona podului Preobrazhensky, iar a doua a deteriorat Dispensarul sanatoriu al uneia dintre întreprinderi.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *