O parte din rachete, probabil, a fost doborâtă de sistemul de apărare aeriană, precizează jurnaliștii Nikolaev t.me/newspn/24859O parte din rachete, probabil, a fost doborâtă de sistemul de apărare aeriană, jurnaliștii Nikolaev specifică
t.me/newspn/24859

Trupele rusești au lansat atacuri cu rachete asupra infrastructurii rezidențiale și industriale a lui Nikolaev.

Acest lucru este raportat de site-ul local al criminalității.de asemenea, nu există canale regionale de telegramă.

Potrivit șefului Nikolaev Ova Vitaly Kim, în total inamicul a provocat șapte lovituri de rachete asupra orașului.

O parte din rachetele lansate, probabil, au fost doborâte de sistemul de apărare aeriană, precizează jurnaliștii Nikolaev.

imaginile publicate de martorii oculari arată o coloană de foc și fum în creștere deasupra orașului.

Nu există încă informații despre răniți sau morți.

război în Ucraina: date curente

Rusia și-a concentrat toate eforturile asupra capturării Donbass. Luptele acerbe pentru Severodonetsk continuă în prezent. Ieri, pe 21 iunie, trupele ruse au ocupat o serie de sate din apropiere.

Potrivit analiștilor de la Institutul American pentru studiul războiului, în săptămâna următoare Federația Rusă va încerca să atace Lisichansk. După cum notează Statul Major General, invadatorii se apropie deja de oraș, teritoriul este sub foc.

În plus, rușii încearcă să reia Ofensiva asupra Slavyansk. 

Belarus ajută, de asemenea, agresiunea lui Putin. Armata ucraineană a observat că Forțele Republicii efectuau recunoaștere la granița cu țara noastră. 

Dacă președintele Rusiei “pune presiune” pe Lukașenko pentru a intra în războiul împotriva statului ucrainean, armata belarusă poate forma o forță de grevă și poate începe ostilitățile active timp de o lună, au spus experții mai devreme.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.