într-o casă abandonată din apropierea orașului Makarov, Districtul Buchan, a fost găsită o cache inamică cu forme de pașaport ale fostei URSS/foto SBUîntr-o casă abandonată din apropierea orașului Makarov, Districtul Buchan, a fost găsită o cache inamică cu forme de pașapoarte ale fostei URSS/fotografia SBU

În regiunea Kiev, ocupanții ruși au planificat să elibereze pașapoarte din epoca sovietică rezidenților.

Potrivit Serviciului de securitate al Ucrainei, acest lucru este demonstrat de datele pe care contraspionajul militar SBU le-a primit la pozițiile invadatorilor. În plus, acest lucru confirmă comportamentul invadatorilor din acele părți ale Ucrainei care sunt acum temporar sub ocupația lor.

“În cazul confiscării regiunii Kiev, ocupanții ruși au planificat să creeze aici o administrație de ocupație și să organizeze un pseudo-referendum pentru a proclama o republică locală. Au vrut să înregistreze toți rezidenții și să înmâneze cu forța pașapoartele URSS în schimbul documentelor ucrainene – cel puțin pentru prima dată înainte de a emite documente către Federația Rusă”, se spune în raport.

În special, un cache inamic cu forme de pașapoarte ale fostei URSS a fost găsit într-o casă abandonată din apropierea orașului Makarov, Districtul Buchan. În timpul inspecției sale, ofițerii de aplicare a legii au confiscat sute de pașapoarte sovietice goale.

“Este demn de remarcat faptul că aceste forme au fost exact a eșantionului ucrainean – în numele RSS Ucrainene. Adică, toate inscripțiile de pe ele sunt făcute nu numai în limba rusă, ci și în limba ucraineană. Mai mult, o astfel de serie nu a fost produsă în Ucraina din 1990. Astfel, toate formele identificate au fost importate din Federația Rusă până la începutul unei agresiuni la scară largă împotriva statului nostru”, se arată în raport.

Acțiunile urgente de investigație și operaționale continuă acum pentru a stabili toate circumstanțele crimei și pentru a-i aduce pe făptași în fața justiției.

Photo Russia a planificat să emită pașapoarte URSS rezidenților din regiunea Kiev pe 10 iunie 2022SBU-ul de la sută Foto Rusia a planificat să emită pașapoarte URSS rezidenților din regiunea Kiev la 10 iunie 2022  Foto Rusia a planificat să emită pașapoarte URSS rezidenților din regiunea Kiev pe 10 iunie 2022 SBU-ul de la * * * * * Photo Russia a planificat să emită pașapoarte URSS rezidenților din regiunea Kiev la 10 iunie 2022 SBUPhoto Russia a planificat să emită pașapoarte URSS rezidenților din regiunea Kiev pe 10 iunie 2022 SBU

după cum a raportat UNIAN, în regiunea Donetsk ocupată, invadatorii au început să accepte documente de la rezidenții Mariupol pentru a emite pașapoarte rusești.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.