există șase submarine ale proiectului Varshavyanka în total, ca parte a flotei ruse a Mării Negre/foto Crimeea.RealitățiÎn total, flota rusă a Mării Negre este formată din șase submarine ale proiectului Varshavyanka/foto Crimeea.Realitățile

toate submarinele active ale Flotei ruse din Marea Neagră au mers pe mare.

Acum, în Golful sudic al Sevastopolului, danele, lângă care se află de obicei submarinele, sunt goale, relatează corespondentul proiectului Radio Liberty – Crimeea.Realități.

Se remarcă faptul că, în total, flota rusă a Mării Negre este formată din șase submarine Varshavyanka: B-261 Novorossiysk, B-237 Rostov-on-Don, B-262 Stary Oskol, B-265 Krasnodar, B-268 Veliky Novgorod și B-271 “Kolpino”.

Acestea sunt submarine diesel-electrice multifuncționale, a căror rază de acțiune este de 400 de mile sub apă la trei noduri, în modul RDP la o viteză de 7 noduri – 7.500 de mile. Autonomia este de 45 de zile. Echipajul este format din 52 de persoane, inclusiv 12 ofițeri.

În plus față de armele torpile mine, ele poartă rachete de croazieră de tip calibru, utilizate pentru ținte maritime și terestre-în funcție de modificare. Fiecare submarin este înarmat cu patru rachete.

Flota Mării Negre include și submarinul proiectului 877 ” Halibut “B-871″ Alrosa”, dar din Mai 2019 este în reparație la șantierul naval 13 din Golful Kilen.

Anterior, UNIAN a scris că Rusia a retras aproape toate navele cu arme de rachete de la Sevastopol la Marea Neagră. Astfel, fără a lua în considerare navele antisubmarine, minele, navele de recunoaștere și navele flotei auxiliare, toate cele trei fregate ale proiectului 11356r “Burevestnik”, toate cele patru nave mici de rachete ale proiectului 21631 “Buyan-M”, două rachete 1241 “Burevestnik” și un BDK al proiectului 1171 “Tapir” pot fi acum pe mare. În plus față de nava mare de aterizare, toate aceste nave poartă rachete la bord.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *