Poliția Anti-revoltă va folosi arme, gaze lacrimogene/foto Anton Privalsky, Red Spring

Rusia a trimis angajați ai unității Rosgvardiya OMON în Ucraina pentru a dispersa acțiunile pașnice împotriva ocupației în orașele ucrainene.

Acest lucru este menționat în mesajul Întreprinderii de stat Energoatom. De exemplu, autoritățile locale ale orașului Energodar raportează că, după protestul din 20 martie, ocupanții au adus 600 de polițiști de revoltă în oraș.

“După acțiunea de rezistență de ieri a locuitorilor din Energodar, ocupanții au adus 600 de polițiști în oraș. Pedepsitorii cu bastoane, scuturi și arme de foc au fost plasați în jurul orașului. Ei nu ar trebui să permită nici un act de rezistență și chiar cea mai mică adunare de oameni. Ocupanții acționează ca în Moscova și în alte orașe Rashiste”, se spune în mesaj.

Primarul orașului Energodar, Dmitri Orlov, a confirmat, de asemenea, că rușii intenționează să folosească forța împotriva protestatarilor pașnici.

“Încă de dimineață, se formează un număr mare de coloane pentru a folosi metode dure puternice de capturare și pedepsire a oamenilor. Și au instrucțiuni să folosească arme, gaze lacrimogene și alte metode violente împotriva civililor”, a spus Dmitry Orlov.

Mai devreme în Herson, rușii dispersat un miting pentru Ucraina, există răniți.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.