în Rusia pot ajusta condițiile pentru anunțarea mobilizării/foto UNIAN în Rusia pot ajusta condițiile pentru anunțarea mobilizării/foto UNIAN

Rusia nu va putea declara mobilizarea fără un motiv, deoarece înainte de aceasta este necesară introducerea legii marțiale. Pentru a face acest lucru, ocupanții pot folosi legislația antiteroristă.

Acest lucru a fost spus de expertul militar Oleg Zhdanov pe YouTube.

Potrivit acestuia, există trei grade de amenințare teroristă în Rusia: verde, Galben, Roșu. În prezent, nivelul amenințării teroriste este galben în regiunile care se învecinează cu Ucraina. Vorbim despre regiunile Belgorod, Kursk, Bryansk și Rostov.

Dacă agresorul organizează un alt atac terorist pe teritoriul său, de exemplu, o lovitură de rachete care se presupune că va fi lansată de pe teritoriul ucrainean, acest lucru va crește gradul de amenințare teroristă la roșu. Acest nivel prevede introducerea legii marțiale.

Jdanov a menționat că Rusia poate organiza mai multe atacuri teroriste pe întreg teritoriul și poate lansa o campanie de mobilizare militară.

“Amintiți – vă cum a început a doua campanie Cecenă-10 bombardamente la Moscova și Volgodonsk”, și-a amintit expertul.

anterior, expertul militar Mihail Samus a spus Dacă Ucraina va rezista mobilizării anunțate în Federația Rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.