Jdanov nu a exclus atacurile cu rachete rusești asupra Crimeei/foto facebook.com/pavlogradmrada Jdanov nu a exclus atacurile cu rachete rusești asupra Crimeei/foto facebook.com/pavlogradmrada Rusia, după intrarea forțelor armate ale Ucrainei în Crimeea ocupată, poate lansa atacuri cu rachete pe peninsulă.

Acest lucru a fost declarat de expertul militar Oleg Jdanov într-un interviu cu Natalia Moseychuk.

Conform previziunilor lui Jdanov, în acest caz rușii vor rezista forțelor armate ale Ucrainei și, dacă este posibil, vor influența de la distanță peninsula.

“Nu vor considera că există aceiași cetățeni cărora le-au înmânat pașapoarte rusești. Putin, de asemenea, a spus să nu conta victime civile, principalul lucru este de a îndeplini sarcina militară și politică. Prin urmare, dacă atacăm peninsula Crimeea, este probabil ca forțele armate ruse să lanseze lovituri de foc pe teritoriul Crimeei”, a spus el.

De asemenea, el nu a exclus că Ucraina va putea folosi sistemele rusești de apărare aeriană dacă le va captura în Crimeea.

Anterior, Jdanov a spus că eliberarea Crimeei de ocupanții Forțelor Armate ale Ucrainei va fi efectuată nu prin bătălii poziționale, ci cu ajutorul unei ofensive manevrabile de către unități și subunități individuale.peninsula ucraineană se află sub ocupație rusă din primăvara anului 2014.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.