consecințele bombardării lui Bakhmut de către ocupanții ruși/fotografie t.me/UA_National_Police Consecințele bombardării lui Bakhmut de către ocupanții ruși/fotografie t.me/UA_National_Police

Grupul rus din Regiunea Donețk încearcă probabil să valorifice succesele minore recente din sud-estul Bakhmut, continuând încercările de a avansa în acest domeniu.

Acest lucru este menționat în noul raport al Institutului pentru studiul războiului.

“Forțele ruse ar putea minimaliza importanța încercărilor de a lua Seversk pentru a se concentra asupra Bakhmut, dar este prea devreme pentru a vorbi despre asta. Trupele ruse au continuat să avanseze spre nord spre Bakhmut din pozițiile recent capturate în zona centralei hidroelectrice Novoluganskoye și UGLEGORSKAYA și au avansat, de asemenea, în direcția sud-vest de-a lungul autostrăzii T1302 din pozițiile recent capturate din Berestov”, se arată în raport.

Experții americani observă că forțele rusești s-au străduit să obțină succese concrete în jurul Seversk și nu au întreprins acțiuni confirmate în direcția orașului de la confiscarea frontierei administrative a regiunii Luhansk la începutul lunii iulie.

“Astfel, Comandamentul rus va încerca cel mai probabil să mențină ritmul în jurul Bakhmut, posibil din cauza presiunii continue asupra Seversk. Este puțin probabil ca trupele rusești să ia Bakhmut în sine, în ciuda progreselor treptate recente în această direcție”, Institutul este încrezător.

reamintim, potrivit experților, Federația rusă în acest moment va putea rezista doar la două operațiuni ofensive în Donbas.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.