propaganda Kremlinului discreditează conducerea Ucrainei prin răspândirea falsurilor despre vânzarea armelor occidentale/foto REUTERSPropaganda Kremlinului discreditează conducerea Ucrainei prin răspândirea falsurilor cu privire la vânzarea de arme occidentale/foto de REUTERS

Analiștii Centrului pentru combaterea dezinformării consideră că este posibilă o provocare pe teritoriul Europei folosind arme similare cu cele care sunt transferate în Ucraina.

CPD informează despre acest lucru în canalul său Telegram.

“Un posibil atac terorist cu victime umane organizat de Rusia ar putea deveni un punct de cotitură în istoria livrărilor de arme către Ucraina și un atu pentru propaganda manuală a Kremlinului”, se arată în raport.

În plus, se remarcă faptul că rospropaganda discreditează conducerea Ucrainei prin răspândirea falsurilor cu privire la vânzarea de arme occidentale.

“Bombardarea intersecțiilor feroviare din Ucraina nu dă rezultatul dorit Rashiștilor și nu duce la oprirea transportului de arme. Prin urmare, atacurile din domeniul informațiilor au început să fie conectate activ la acest subiect”, informează CPD.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, Președintele Federației Ruse, datorită deciziei țărilor occidentale de a furniza Kievului arme, a amenințat că va lovi acele obiecte pe care Rusia nu le-a lovit încă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.