Rusia încearcă să surprindă orașul/fotografie ua.depositphotos.com Rusia încearcă să surprindă orașul/fotografie ua.depositphotos.com

Este foarte important ca rușii să captureze Severodonetsk, deoarece au nevoie de întreaga regiune Luhansk ca rezultat clar al operațiunilor militare.

acesta este modul în care un expert militar din Azerbaidjan, Agil Rustamzade, a comentat într-un interviu cu Novoye Vremya despre semnificația bătăliei pentru Severodonetsk.

Potrivit acestuia, de la începutul războiului, obiectivele politice ale Rusiei au predominat asupra armatei.

“Este foarte important pentru ei să captureze Severodonetsk, deoarece au nevoie de întreaga regiune Luhansk ca urmare a operațiunilor militare”, a subliniat expertul.

El a menționat că victoria în această bătălie nu va aduce un punct de cotitură în război, iar înfrângerea nu va fi sfârșitul și înfrângerea în întregul război.

Citește și:  O întreagă companie de recunoaștere a invadatorilor a dispărut lângă Harkov O întreagă companie de recunoaștere a invadatorilor “a dispărut”lângă Harkov  ofensiva Rusiei asupra Kievului: un expert militar a evaluat riscul unei noi încercări de invazie Ofensiva Rusiei la Kiev: expert militar a evaluat riscul unei noi tentative de invazie potențialul de luptă al Rusiei este în scădere: expertul a numit principalele obiective ale Ucrainei deocamdată potențialul de luptă al Rusiei este în scădere: expertul a numit principalele obiective ale Ucrainei deocamdată

“În general, este important să corelăm ceea ce se întâmplă în Donbas cu întregul volum al războiului ruso-ucrainean. Aveți un război clasic lung din a treia generație, similar cu cel de-al doilea Război Mondial, când, după cum vă amintiți, aceleași orașe ar putea schimba mâinile de mai multe ori”, crede Rustamzade.

Expertul a adăugat că până în prezent niciunul dintre obiectivele stabilite de conducerea rusă nu a fost atins și, aparent, nu va fi atins în acest stadiu.

După cum a raportat UNIAN, trupele rusești au intrat în Severodonetsk în timpul luptelor acerbe din 30 mai și au ocupat 70% din oraș începând cu 1 iunie. Luptele de stradă feroce nu se opresc în Severodonetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.