falsRusia adună mercenari pentru războiul din Ucraina/foto UNIAN

Rusia continuă să efectueze mobilizare sub acoperire pentru a aduna forță de muncă pentru războiul din Ucraina. În acest scop, se creează așa-numitele “batalioane de voluntari”.

Acest lucru este raportat de UNIAN cu referire la secretarul Consiliului Național de securitate și apărare Alexey Danilov pe Twitter.potrivit acestuia,Ministerul Apărării al Federației Ruse crește salariile luptătorilor de servicii contractuale, astfel încât aceștia să fie de acord să meargă în Ucraina.

Citește și:  parașutiștii Forțelor Armate din Ucraina au distrus compania de tancuri a invadatorilor în ziua luptelor din Est (video) Parașutiștii Forțelor Armate ale Ucrainei au distrus compania de tancuri a invadatorilor în timpul luptelor din Est (video) un expert militar a spus Dacă Ucraina va rezista mobilizării anunțate în Federația Rusă Expertul militar a spus Dacă Ucraina va rezista mobilizării anunțate în Federația Rusăcomandanții plutonului rus refuză să lupte în Ucraina comandanții plutonului rus refuză să lupte în Ucraina

“Volantul mobilizării ascunse a fost lansat în Rusia. Provizionul monetar pentru angajații contractuali a fost majorat la 4 mii de dolari. Se creează așa-numitele “batalioane de voluntari”, a spus Danilov.

El a adăugat, de asemenea, că conducerea rusă atrage prizonierii condamnați în temeiul articolelor criminale în război.

reamintim, mai devreme am spus Cum Rusia colectează mercenari pentru războiul din Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.