granițele din Belarus rămân neschimbate/foto facebook.com/GeneralStaff.ua granițele bieloruse rămân fără modificări semnificative/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Invadatorii ruși bombardează granițele nordice ale Ucrainei pentru a împiedica regruparea forțelor de apărare ucrainene.

După cum relatează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost anunțat la un briefing de către Președintele Serviciului de frontieră de Stat Andrey Demchenko. 

“În ceea ce privește granița cu Federația Rusă, inamicul nu încetează să bombardeze teritoriile de frontieră ale regiunilor Sumy și Chernihiv – înregistrăm acest lucru aproape zilnic. Acest lucru sa întâmplat și astăzi. Infrastructura civilă este cea care suferă. Înainte de bombardament, inamicul atrage atât aviația, artileria, cât și mortarele. Ei fac acest lucru pentru a restrânge forțele de apărare ucrainene și pentru a preveni transferul eforturilor în mai multe puncte fierbinți. Continuăm să înregistrăm echipamente rusești pe teritoriile de frontieră, dar în acest moment aceasta nu este o acumulare a forțelor necesare pentru a reinvada teritoriul nostru”, a spus Demchenko.

Citește și:  generalul American a spus că în septembrie AFU va merge pe o contraofensivă în Donbass Generalul American a spus că în septembrie AFU va lansa o contraofensivă în Donbas  Zelensky: armata rusă a distrus deja aproape întregul Donbass și este gata să continue uciderea Zelensky: armata rusă a distrus deja aproape întregul Donbass și este gata să continue uciderea Zelensky a spus câte așezări din Ucraina au capturat Rusia Zelensky a spus câte așezări din Ucraina au fost capturate de Rusia

Potrivit lui, Serviciul Frontierei de stat nu observă schimbări semnificative la frontierele belaruse și moldovenești.

“Granițele Belarusului rămân fără schimbări semnificative. Belarus își consolidează granițele cu Ucraina și se pare că o așteaptă unele provocări. În plus, ținem sub control exercițiile anunțate pe care intenționează să le organizeze. De asemenea, nu observăm nicio schimbare la granița cu Moldova”, a adăugat Demcenko.anterior, Ministerul Apărării a declarat că Rusia ar putea deschide un” al doilea front ” în direcția Kiev, ținând cont de greșelile din februarie și Martie în timpul primei ofensive de la Kiev.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.