Detonator dintr-o bombă aeriană/fotografie de urgență

Aviația rusă bombardează Chernihiv cu bombe incendiare, ceea ce este direct interzis de dreptul internațional.

Acest lucru este raportat de echipa de informații conflictuale (cit) din Telegram.

Acest lucru a devenit cunoscut după ce serviciul de urgență de Stat a început să exploateze Muniții neexplodate în Chernihiv. În videoclip, în care salvatorii extrag o siguranță dintr-o muniție neexplodată, este posibil să se identifice bomba aeriană incendiară explozivă Azab-500.

“Una dintre fotografiile serviciului de urgență de Stat arată epava declanșatului OFZAB-500, ceea ce nu lasă nicio îndoială că această bombă incendiară a fost folosită pentru a bombarda Chernihiv”, se spune în raport.

CIT a subliniat că articolul 2 alineatul (2) din Protocolul III la Convenția privind anumite arme convenționale interzice în mod explicit utilizarea munițiilor incendiare livrate pe calea aerului instalațiilor militare din zonele de concentrare a populației civile.

Anchetatorii adaugă că, în timpul interogatoriilor, pilotul Su-34 doborât peste Cernigov, maiorul Krasnoyarsk, a spus că lovește la coordonate, adică nici el, nici comanda sa nu iau în considerare prezența obiectelor civile.

anterior, serviciul de urgență de Stat al Ucrainei a arătat salvatorilor scoaterea unui detonator dintr-o bombă aeriană din Chernihiv.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.