în Rusia se panichează pentru negocieri - politolog/foto REUTERSRusia intră în panică pentru negocieri – politolog/REUTERS foto

Rusia a angajat 85% din trupele regulate în războiul împotriva Ucrainei. Aceasta indică o conștientizare a înfrângerii. Acum ocupanții vor cere negocieri.

Această opinie a fost exprimată de politologul și publicistul rus Andrey Piontkovsky în aerul canalului TV FREEH.

“Acest lucru indică faptul că au pierdut războiul și nu au o perspectivă strategică. Observați cu ce isterie Moscova insistă asupra negocierilor. Lavrov a împins ieri granițele” Reich-ului nostru” la Varșovia sau Londra, iar astăzi spune că este urgent necesară reluarea negocierilor”, spune Piontkovsky.

Politologul este sigur că atacul asupra portului Odessa, care a devenit o scuipă în fața președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, mărturisește, de asemenea, răzbunarea Kremlinului pentru faptul că Ucraina nu a fost de acord cu un armistițiu în zona Kherson din Istanbul.

Expertul consideră că o mizerie completă se întâmplă în capul lui Putin, deoarece acțiunile sale se contrazic reciproc, de exemplu, greve asupra Odesei și propuneri de negocieri. Potrivit lui, Erdogan nu va ierta Putin pentru acest ” scuipat în față.”

Citește și:  APU a distrus 50 de depozite de muniție ale ocupanților ruși-Resnik de la HIMARS APU a distrus 50 de depozite de muniții ale ocupanților ruși de la HIMARS decojirea nu se va opri în toamnă: în Federația Rusă a sugerat că cerul din sudul țării nu se va deschide Bombardarea nu se va opri în toamnă: Federația Rusă a sugerat că cerul din sudul țării nu se va deschide programul American a prezis rezultatul războiului din Ucraina Programul American a prezis rezultatul războiului din Ucraina în Federația Rusă au spus că au distrus baza cu HIMARS în regiunea Khmelnytsky În Federația Rusă, au spus că au “distrus” baza cu HIMARS în regiunea Khmelnitsky  rușii vin cu ce să facă cu teritoriul Azovstal: au găsit cea mai ieftină opțiune Rușii vin cu ce să facă cu teritoriul Azovstal: au găsit cea mai ieftină opțiune

anterior, Piotkovsky a spus că președintele rus Vladimir Putin nu vrea să piardă războiul din Ucraina, dar situația a început deja să lucreze împotriva lui.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.