în direcția Seversky, inamicul întărește protecția secțiunii de frontieră ucraineano-rusă/foto UNIANÎn direcția Seversky, inamicul întărește protecția frontierei ucraineano-ruse/foto UNIAN

În nordul Ucrainei, ocupanții ruși consolidează securitatea frontierelor în regiunile Bryansk și Kursk.Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru în informațiile operaționale de pe pagina sa de Facebook începând cu ora 18:00.

“În direcția Seversky, inamicul întărește protecția secțiunii frontierei ucraineano-ruse în regiunile Bryansk și Kursk”, se spune în rezumat.

În plus, de pe teritoriul Federației Ruse, inamicul a tras artilerie asupra obiectelor civile de pe teritoriul regiunii Sumy și a efectuat un atac aerian asupra așezării Tolstodubovo.în același timp, inamicul nu a efectuat acțiuni active în direcțiile Volyn și Polessky.

“Principalele eforturi s-au concentrat pe acoperirea frontierei de stat în regiunile Brest și Gomel. Ca parte a inspecției Forțelor Armate ale Republicii Belarus în districtul Kobrin din Regiunea Brest și districtul Lida din regiunea Grodno, colecțiile cu serviciul militar continuă”, se spune în rezumat.

În același timp, amenințarea atacurilor cu rachete și bombe asupra instalațiilor de infrastructură de pe teritoriul Ucrainei de pe teritoriul Belarusului rămâne.

după cum a raportat UNIAN, între timp, în direcția Slobozhansky, trupele de ocupație rusești încearcă să împiedice avansarea unităților ucrainene în spate în apropierea orașului Izyum.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *