trei civili au fost uciși în regiunea Donetsk în timpul zilei ca urmare a bombardării de către ocupanții ruși/foto REUTERSTrei civili au fost uciși în regiunea Donețk în timpul zilei, ca urmare a bombardamentelor de către ocupanții ruși/foto de REUTERS

În regiunea Donetsk de la începutul zilei, ca urmare a bombardării ocupanților ruși, trei civili au fost uciși, alți doi au fost răniți.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“Rusia ucide civili! Pe 5 iunie, rușii au ucis trei civili în regiunea Donetsk: doi în Avdiivka și unul în Druzhkovka. Alte două persoane au fost rănite. … Fiecare criminal de război va fi pedepsit”, a scris el pe canalul său Telegram.

În același timp, potrivit lui Kirilenko, nu este încă posibil să se stabilească numărul exact al victimelor din Mariupol și Volnovakha.

 Imagine t.me/pavlokyrylenko_donoda imagine t.me/pavlokyrylenko_donoda

După cum a raportat UNIAN, în regiunea Donetsk, luptătorii brigăzii Sicheslav a Trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina au eliminat un elicopter de atac inamic Ka-52. Apărătorii Ucrainei continuă să distrugă echipamentul ocupanților și să “demilitarizeze” armata rusă.

Mai devreme în Regiunea Luhansk, luptătorii ucraineni au distrus un depozit de muniție inamic. “Spectacolul de foc de la Brigada 80” a ajuns pe un videoclip spectaculos, unde focul și detonarea sunt clar vizibile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *