va fi incorect să vorbim absolut despre protecție 100%, deoarece rachetele încă lovesc anumite obiecte/foto Unian (Vyacheslav Ratinsky)Va fi incorect să vorbim absolut despre protecția 100%, deoarece rachetele încă se încadrează în anumite obiecte/foto UNIAN (Vyacheslav Ratinsky)

Ministrul adjunct al Apărării, Anna Malyar, a declarat că forțele ucrainene de apărare aeriană doboară majoritatea rachetelor pe care inamicul le trage asupra țintelor din Ucraina.

După cum relatează corespondentul UNIAN, pictorul a spus acest lucru la un briefing de la Kiev.

“Rusia devine previzibilă în ciuda faptului că au luptat pentru statutul de inamic imprevizibil. Ei reacționează emoțional la orice succes al Ucrainei, inclusiv la cele internaționale. Și, într – adevăr, astăzi există riscul de atacuri cu rachete pe întreg teritoriul Ucrainei, iar în această noapte-au existat un număr mare de greve în mai multe regiuni, demonstrează doar această situație”, a spus pictorul.

Potrivit acesteia, apărarea aeriană a Ucrainei, care a fost considerată un punct slab până pe 24 februarie, a arătat că astăzi inamicul nu are un avantaj în aer.

“Ar fi incorect să vorbim absolut despre protecția 100%, deoarece rachetele au lovit anumite obiecte. Dar un număr incomparabil mai mare de rachete sunt doborâte și nu își ating țintele tocmai datorită muncii de apărare aeriană. Și aceasta este sute de mii de vieți salvate astăzi”, a subliniat pictorul.

Citește și:  Ministerul Apărării a declarat când armele occidentale vor ajuta APU să schimbe situația din față Ministerul Apărării a declarat atunci când armele occidentale vor ajuta forțele armate pentru a schimba situația de pe front un expert militar a explicat ce trebuie să facă ocupanții cu disperare în regiunea Luhansk Expertul militar a explicat ce trebuie să facă ocupanții cu disperare în Regiunea Luhansk

anterior, UNIAN a raportat deja că pușcașii marini au distrus BMP-3 și vehiculul de comandă și personal al ocupanților din ATGM Stugna-P.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.