Polonia acceptă Ucraina/getty images photo Polonia acceptă Ucraina/getty images photo

Centrul pentru combaterea dezinformării din cadrul Consiliului Național de securitate și Apărare al Ucrainei a povestit despre falsurile rusești, care spun că Polonia are intenții insidioase de a se alătura Federației Ruse și de a profita de partea de vest a Ucrainei.

CPD informează despre acest lucru într-o telegramă.

“Rospropaganda răspândește un fals că Polonia are o intenție insidioasă de a se alătura Rusiei și de a profita de partea de vest a Ucrainei. Un videoclip cu un astfel de mesaj este distribuit de bloggerul pro-Kremlin Yuri Podolyaka. El susține, de asemenea, că, după ocuparea unei părți din vestul Ucrainei, Polonia va începe denazificarea populației ucrainene”, se spune în raport.

Citește și:  Rusia nu va fi printre garanții securității Ucrainei-Zelensky Rusia nu va fi printre garanții securității Ucrainei-Zelensky Zelensky a povestit cum a aflat despre invazia pe scară largă a Rusiei Zelensky a povestit cum a aflat despre invazia pe scară largă a Rusiei bătălia principală cu Federația Rusă nu este în est: ecpert a spus că va determina viitorul curs al războiului Principala bătălie cu Federația Rusă nu este în est: ecpert a spus că va determina cursul viitor al războiului

GPA notează că mesajul că Polonia se pregătește să anexeze partea de vest a Ucrainei rămâne una dintre principalele narațiuni ale războiului hibrid al Federației Ruse împotriva Ucrainei, care are ca scop împărțirea relațiilor dintre Polonia și Ucraina. Toate mesajele cu un astfel de mesaj se bazează numai pe opinia personală a autorului și sunt confirmate în prealabil de “fapte” falsificate.

Dar pe 20 mai 2022, președintele polonez Andrzej Duda a spus că va considera Victoria Ucrainei cu restabilirea completă a integrității teritoriale drept cel mai bun sfârșit al războiului Federației Ruse împotriva Ucrainei. Acest lucru confirmă încă o dată relațiile de bună vecinătate dintre Polonia și Ucraina.

Anterior, Federația Rusă a cerut plasarea Poloniei pe primul loc în coada de așteptare pentru “denazificare” după Ucraina. Aceasta este o reacție la declarațiile recente ale premierului țării Mateusz Morawiecki despre ideologia “lumii rusești”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.