trupele rusești încearcă să arate și să demonstreze că sunt capabile de ceva/Photo ArmyInform trupele rusești încearcă să arate și să demonstreze că sunt capabile de ceva/photo ArmyInform

Rusia se luptă deja la limita capacităților sale. Acum, ocupanții încearcă să captureze cât mai multe așezări din Ucraina, inamicul arde tot ce este. Inamicul desfășoară o “operațiune specială pentru a salva fața”, nu mai există oportunități de escaladare în Federația Rusă.

Acest lucru a fost declarat într-un interviu acordat Radio NV de către fostul șef al Ministerului Apărării din Ucraina, Andriy Zagorodnyuk.

“Nu există nicăieri unde Rusia să escaladeze, nu vorbim despre arme chimice acolo, pentru că nu va da niciun rezultat, cu excepția negativ, și despre armele nucleare. Și, în principiu, Rusia nu mai are capacități standard. Sunt matematic acolo, dar nu le pot aplica, cresc semnificativ intensitatea sau cresc semnificativ eficacitatea lor”, a spus Zagorodnyuk.

Rusia este deja la limita capacităților sale, a menționat fostul ministru. În curând, țara agresoare va intensifica retorica despre negocierile cu Ucraina. Și înainte de asta, ocupanții vor încerca să facă cât mai mult posibil. Inamicul vrea să ia mai multe orașe ucrainene. Trupele rusești încearcă să arate și să demonstreze că sunt capabile de ceva. 

“Acum este o operațiune uriașă pentru a salva fața, pentru a păstra un fel de reputație internă a acelor lideri care conduc acum aceste acțiuni militare”, crede Zagorodnyuk.

Citește și:  Rusia a planificat să emită pașapoarte URSS ucrainenilor (raport foto) Rusia a planificat să emită pașapoarte URSS ucrainenilor (raport foto) linia frontală este situată la 20-30 de kilometri de oraș: primarul despre situația din Nikolaev Linia frontală este situată la 20-30 de kilometri de oraș: primarul despre situația din Nikolaev Rusia introduce consilieri educaționali în școlile Donbass Rusia introduce “consilieri educaționali” în școlile Donbass

anterior, UNIAN a raportat deja că Rusia rămâne fără rachete de precizie, dar poate lupta încă un an.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.