Painter a spus că Rusia încearcă să taie Ucraina de la mare/foto Anna Painter pe FacebookPictorul a spus că Federația Rusă încearcă să taie Ucraina de la mare/fotografie de Anna Malyar pe Facebook

Ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar a declarat că Federația Rusă intenționează să taie Ucraina din Marea Neagră și Azov.

Acest lucru a fost discutat în timpul teledonului.

“Rusia nu abandonează planurile sale de a profita nu numai granițele geografice ale regiunilor Donețk și Luhansk, acestea sunt acum încearcă să o facă în regiunea Harkov, Herson. Scopul lor este să taie Ucraina din Marea Azov și Marea Neagră”, a spus ministrul adjunct.

Reamintim că la mijlocul lunii aprilie, Federația Rusă a anunțat că în a doua etapă a “operațiunii speciale”, armata rusă intenționează să stabilească un control deplin asupra Donbass, care va crea un coridor terestru către Crimeea. De asemenea, vor să obțină controlul asupra sudului Ucrainei, ceea ce va da o altă ieșire în Transnistria.

Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, trupele ruse care se află pe teritoriul regiunii transnistrene a Moldovei au fost puse în deplină pregătire de luptă.potrivit Pentagonului, Federația Rusă este cu câteva zile în urmă față de programul ofensivei asupra Donbass din estul Ucrainei din cauza rezistenței dure și a problemelor de aprovizionare în curs.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.