consecințele bombardamentelor rusești în Kharkiv/foto de REUTERS

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina constată că ocupanții ruși intenționează să consolideze gruparea trupelor lor în direcția Harkov.

Acest lucru este menționat într-un mesaj pe pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Se remarcă faptul că inamicul continuă să folosească aviația pentru a sprijini grupurile terestre și pentru a distruge infrastructura militară și civilă pe teritoriul Ucrainei.

“Formarea de unități suplimentare de ocupație pentru desfășurarea operațiunilor militare pe teritoriul Ucrainei continuă. Conform informațiilor disponibile, inamicul intenționează să consolideze gruparea trupelor Forțelor Armate ale Federației Ruse în direcția Harkov”, se spune în notă.

În plus, forțele de ocupație continuă să lanseze atacuri cu rachete și bombe, atacuri de artilerie și tancuri asupra infrastructurii și așezărilor civile.

Citește și:  am intrat în nelegiuire: un soldat capturat al Federației Ruse a spus adevărul despre bombardarea Harkovului (video) “Am intrat în fărădelege”: un soldat rus capturat a spus adevărul despre bombardarea Harkov (video)  invadatorii concediați la grădinița din Chuguev :există o victimă (foto) Ocupanții concediați la o grădiniță din Chuguev: există o victimă (foto) O fată de 15 ani a devenit victima bombardării inamice a unei case din regiunea Kharkiv O fată de 15 ani a devenit o victimă a bombardamentelor inamice ale unei case din regiunea Kharkiv O coloană inamică a fost oprită în regiunea Harkov - ocupanții au suferit pierderi în echipamente și forță de muncă o coloană inamică a fost oprită în regiunea Harkov – ocupanții au suferit pierderi în echipamente și forță de muncă

După cum a raportat UNIAN, în regiunea Harkov, ocupanții ruși continuă să coajă cartiere rezidențiale și facilități de infrastructură, există morți și răniți. După cum sa menționat în Poliția regională, noaptea trecută inamicul a crescut intensitatea bombardarea Harkov și așezări din regiune.

în plus, luni, 14 martie, ocupanții ruși au atacat Harkov cu sisteme de rachete Iskander, atacat de pe teritoriul Rusiei. Bombardarea continuă și în Chuguev, Izyum și Dergachy.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.