liniile de apărare masive sunt construite pe abordările către Zaporozhye/fotografia APULiniile de apărare masive au fost construite pe abordările către Zaporozhye/fotografie a Forțelor Armate din Ucraina

Statul Major General a înregistrat mișcarea unităților individuale ale trupelor rusești de la slavă la Direcția Zaporozhye.

Acest lucru este menționat în rezumatul de seară al Statului Major General.

“În direcția slavă, inamicul a folosit artileria pentru bombardament. În același timp, a fost înregistrată mișcarea unităților inamice individuale de la slavă la Direcția Zaporozhye”, informează armata.

Citește și: A numit zonele în care ucrainenii au suferit cel mai mult de violul rușilor Regiunile în care ucrainenii au suferit cel mai mult din cauza violului de către ruși sunt numite în Rusia, ei pot declara mobilizarea folosind scenariul cecen - expert Rusia ar putea declara mobilizarea folosind “scenariul cecen” – expertîn Consiliul Regional Kherson, am condus prin lucrările de reparații ale ocupanților de pe Podul Antonovsky în Consiliul Regional Kherson, am “condus” prin lucrările de reparații ale ocupanților de pe Podul Antonovsky

Situația din est ca de seara

După cum a scris UNIAN, Forțele Armate ucrainene pot elibera complet regiunea Zaporozhye de invadatorii ruși până la sfârșitul anului 2022, președintele administrației militare regionale Zaporozhye, Alexander Starukh, este convins. 

linii masive de apărare au fost construite pe abordările Zaporozhye. Sute de kilometri de tranșee au fost deja săpate, iar acest număr continuă să crească. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.