Rusia este forțată să-și reducă obiectivele strategice în Ucraina /foto REUTERSRusia este forțată să-și reducă obiectivele strategice în Ucraina/foto REUTERS

În cele cinci luni ale invaziei pe scară largă a Ucrainei, Rusia a suferit pierderi grave de forță de muncă și echipamente.

Moscova nu mai are puterea de a-și atinge obiectivele în Ucraina. Acest lucru este menționat în analiza Forțelor Armate Canadiene.

“Din cauza pierderilor semnificative de personal și echipament, Rusia probabil că nu mai are potențialul militar de a-și realiza ambițiile în Ucraina”, se arată în analiză.

Citește și:  APU din sud a distrus 35 de ocupanți și două depozite de muniție APU din sud a distrus 35 de ocupanți și două depozite de muniție invadatorii l-au lovit din nou pe Nikopol Invadatorii l-au lovit din nou pe Nikopol Rusia așteaptă cel mai teribil scenariu, dar este foarte rău pentru Ucraina-Akunin Rusia așteaptă cel mai teribil scenariu, dar este foarte rău pentru Ucraina-Akunin  Podolyak i-a determinat pe ocupanți cu un gest real de bunăvoință: altfel-HIMARS-enurezis Podolyak a sugerat ocupanților un “gest de bunăvoință” real: altfel-“HIMARS-enurezis”

Potrivit raportului, Rusia este forțată să-și reducă obiectivele strategice prin prezentarea unei noi justificări publice pentru controlul teritorial parțial, pe care l-a realizat.

“Rusia a avut întotdeauna ambiții geografice maximaliste în Ucraina. Încercările nereușite ale Moscovei de a acapara Kievul și orașele nord-estice Chernihiv, Sumy și Harkov la începutul invaziei demonstrează aceste ambiții teritoriale semnificative cu mult dincolo de granițele Donbass”, se arată în raport.

Războiul din Ucraina:

La 20 iulie 2022, Secretarul Apărării al Statelor Unite ale Americii, Lloyd Austin, a spus că a venit un moment critic în război, dar Rusia a calculat greșit că va dura mai mult decât Ucraina pe câmpul de luptă.

La 21 iulie 2022, șeful serviciilor de informații Britanice MI6, Richard Moore, a spus că ocupanții ruși vor lua probabil o pauză în următoarele săptămâni. Pentru ucraineni, aceasta poate fi o șansă de a oferi lovituri zdrobitoare.la 22 iulie 2022, serviciul britanic de Informații Externe a raportat că Rusia a pierdut jumătate din spionii săi în Europa.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.