În această dimineață ocupanții au tras la cinci stații de cale ferată din Centrul și vestul Ucrainei /screenshotîn această dimineață ocupanții au tras cinci stații de cale ferată din Centrul și vestul Ucrainei/screenshot

Ocupanții ruși au lansat două lovituri de rachete asupra infrastructurii feroviare din Regiunea Rivne în această dimineață. Inamicul lovește multe regiuni din Ucraina.

Acest lucru a fost anunțat într-un mesaj video postat pe Facebook de președintele administrației militare regionale Rivne, Vitaly Koval.

“Inamicul a lansat două atacuri cu rachete asupra infrastructurii feroviare din Regiunea Rivne. Pierderile sunt stabilite. Nu există victime”, a spus el.

Citește și:  Statul Major General a actualizat datele privind pierderile colosale de luptă ale Federației Ruse în Ucraina (infografic) Statul Major General a actualizat datele privind pierderile colosale de luptă ale Federației Ruse în Ucraina (infografic) Rusia se pregătește pentru o ofensivă în regiunea Zaporozhye Rusia se pregătește pentru o ofensivă în regiunea Zaporozhye în regiunea Odessa, rușii întăresc recunoașterea aeriană, bombardând alte regiuni din Marea Neagră În regiunea Odesa, rușii sunt consolidarea recunoaștere aeriană, bombardarea alte regiuni din Marea Neagră

inamicul este lovind stațiile de cale ferată din Ucraina: noi bombardamente a început pe 25 aprilie

După cum a raportat UNIAN, potrivit președintelui Consiliului de SA “Ukrzaliznytsia” Alexander Kamyshin, în această dimineață ocupanții concediat la cinci stații de cale ferată în centrul și în vestul Ucrainei. 

cel puțin 16 trenuri de călători vor fi întârziate, există victime.

Se știe că invadatorii au lovit și regiunea Lviv cu rachete. Pe 25 Aprilie, în jurul orei 08: 30, ca urmare a unei lovituri de rachete, a avut loc o explozie la stația de tracțiune a gării Krasnoe. Exploziile au tunat și în regiunea Vinnytsia. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.