ocupanții se pregătesc să anexeze teritoriile ocupate, după ce au eșuat obiectivul principal în Ucraina /REUTERSocupanții se pregătesc să anexeze teritoriile ocupate, după ce au eșuat obiectivul principal în Ucraina/REUTERS

Rusia nu și – a atins obiectivul principal-de a ocupa Ucraina și se pregătește să anexeze teritoriile deja ocupate.

Acest lucru a fost anunțat de reprezentantul Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării Vadim Skibitsky.

“Obiectivul strategic al Rusiei privind ocuparea completă a teritoriului nostru nu a fost atins. În al doilea rând, vedem clar și avem informații că atât organul legislativ al Federației Ruse, guvernul, cât și alte structuri lucrează acum activ la toate problemele legate de posibila integrare a teritoriilor ocupate temporar în Federația rusă – în termeni politici, economici și teritoriali. Vom vedea cum se va întâmpla acest lucru mai aproape de toamnă. 11 septembrie este o singură zi de vot”, a spus Skibitsky.

Reprezentantul GUR a menționat că informațiile înregistrează renașterea activităților care vizează anexarea teritoriilor ocupate din regiunile Donetsk, Kherson, Lugansk. Skibitsky le-a numit pregătire sistematică pentru așa-numitele referendumuri.

Potrivit informațiilor, în Rusia se pregătesc inițiative legislative care ar trebui să simplifice procedura de obținere a cetățeniei prin integrarea sau anexarea teritoriului la Federația rusă și altele asemenea. Conform mobilizării generale din Federația Rusă, Skibitsky a menționat că poate fi declarat atunci când este declarat război.

“Putin nu recunoaște că nu și-a atins obiectivul principal de ocupație într-un timp scurt, continuă așa-numita “operațiune militară specială” și nu vrea să admită că acesta este un război pe scară largă. Și nu numai pe teritoriul regiunilor Luhansk și Donetsk, așa cum a spus el, dar acesta este un război pe scară largă împotriva statului ucrainean, împotriva poporului ucrainean”, a rezumat el.

Citește și:  teroristul Girkin a confirmat distrugerea bazei de apărare aeriană a ocupanților lângă Lugansk Terorist Girkin a confirmat distrugerea bazei de apărare aeriană ocupanților lângă Lugansk  Strike on the city of Hours of Yar: numărul morților a crescut la 47 (foto) Grevă în orașul Chas Yar: numărul morților a crescut la 47 (foto) Ucraina se pregătește pentru dezocuparea Sudului: experții au explicat ordinul lui Zelensky (video) Ucraina se pregătește pentru dezocuparea Sudului: experții au explicat ordinul lui Zelensky (video) generalul a numit principalele greșeli ale trupelor ruse din sudul Ucrainei Generalul a numit principalele greșeli ale trupelor ruse din sudul Ucrainei calea directă către tranșee: ocupanții recrutează rezidenți din Mariupol, oferind poziții de inspectori de incendiu “O cale directă către tranșee”: ocupanții recrutează rezidenți din Mariupol, oferind poziții de inspectori de pompieri

anterior, în informații, a declarat că Guvernul Federației Ruse decide ce să facă cu Regiunea Herson ocupată și intenționează să organizeze un referendum acolo în toamnă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.