APU va putea disloca ocupanții din regiunea Kherson/fotografie president.gov.ua APU va putea disloca ocupanții din regiunea Kherson/fotografie president.gov.ua

Trupele rusești încearcă să echipeze poziții, să construiască baze militare și să obțină un punct de sprijin în regiunea Herson, dar ocupanții nu vor avea timp să facă acest lucru.

această opinie a fost exprimată de celebrul expert militar Oleg Jdanov.

“Rusia va încerca să creeze acolo un sistem de sprijin, pe care va fi construită apărarea. Și într-adevăr, ei înființează astăzi poziții în regiunea Herson pentru a apăra granițele pe care le-au capturat. Dar nu vor avea timp. Pentru a construi o bază militară nu este pentru un an”, a spus el.

Potrivit lui Jdanov, AFU va putea învinge ocupanții din Regiunea Herson datorită armelor cu rază lungă furnizate de statele occidentale. Lend-lease va ajuta foarte mult Ucraina în această chestiune.

“Dacă lend-lease funcționează așa cum ne așteptăm, atunci vom avea un avantaj de foc, ceea ce ne va oferi posibilitatea de a-i elimina din pozițiile pe care le vor apăra. Prin urmare, eliberarea teritoriilor nu este discutată, va fi efectuată de Forțele Armate ale Ucrainei cu ajutorul armelor occidentale”, a declarat expertul.

anterior a fost raportat că ocupanții ruși blocat ieșirile din Regiunea Herson.

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a spus că încercările invadatorilor ruși de a restricționa plecarea Ucrainenilor din partea ocupată a regiunii Herson este o manifestare a slăbiciunii: “o manifestare a faptului că nu au nimic de dat oamenilor. Și oamenii nu vor să ia nimic de la ei. De aceea încearcă să ia oameni ostatici. Dar Ucraina va primi totul înapoi. Toate. Și acest lucru este obligatoriu. Și este doar o chestiune de timp.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.