rușii se pregătesc pentru o ofensivă/fotografie ua.depositphotos.com rușii se pregătesc pentru o ofensivă/foto ua.depositphotos.com

În săptămânile următoare, trupele ruse din Ucraina ar putea planifica o ofensivă largă asupra regiunii Donetsk pe linia Slavyansk-Seversk-Bakhmut. cu toate acestea, este puțin probabil ca ei să poată face acest lucru. Cel mai probabil, ocupanții vor efectua acțiuni ofensive vizate.

Această opinie a fost exprimată de șeful Centrului pentru Studii Juridice militare Alexander Musienko pe canalul 24.

“Au existat acțiuni ofensive precise-Lisichansk, Gorskoye – Zolotoye etc. totul va fi cam la fel – atacuri precise asupra Bakhmut și Slavyansk. În general, forțele noastre dețin efectiv apărarea, resping atacurile și cred că acesta va fi cazul în viitor”, a subliniat Musienko.

Potrivit acestuia, armata ucraineană a “gustat” efectiv orice încercare a invadatorilor de a ataca, precum și grevele APU asupra depozitelor și posturilor de comandă ale ocupanților încetinesc considerabil trupele rusești.

Reamintim, conform estimărilor Institutului American pentru studiul războiului (ISW), trupele rusești vor lansa probabil o ofensivă pe scară largă de-a lungul liniei Slavyansk-Seversk-Bakhmut după o “pauză operațională”, dar nu există nicio indicație cât de curând va începe această ofensivă și unde va fi concentrată exact.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.