expertul a prezis cursul ulterior al războiului/fotografie facebook.com/mod.mil.rus Expertul a prezis cursul ulterior al războiului/fotografie facebook.com/mod.mil.rus

armata rusă pregătește acțiuni ofensive în cel puțin trei direcții, încercând să” repete ” 24 februarie.

Acest lucru a fost spus de expertul militar Oleg Zhdanov în aerul lui FREEH.

Potrivit lui, acum invadatorii ruși doresc să tragă forțele armatei ucrainene la Kharkiv și Donetsk direcții.

“Cea mai proastă opțiune care poate fi este că ei vor încerca să avanseze în direcția de Kharkiv din două părți – de la stafide prin Balakleya și din partea frontierei de stat. Și acest lucru a fost spus de mai bine de o săptămână, de îndată ce a început regruparea trupelor rusești. Dar Harkov – aceasta nu va fi lovitura principală. Și sarcina nu va fi aceeași cu a ajunge în oraș, nu vorbesc despre asta,pentru a captura. Sarcina principală va fi aceeași cu cea care se întâmplă acum la granița Avdiivka-Peski. Ei încearcă să întârzie forțele noastre cât mai mult posibil pentru a le împiedica să fie transferate în alte direcții. Prin urmare, direcțiile Harkov și Donetsk sunt susceptibile de a fi greve distrag atenția, și principalele evenimente, în opinia mea, se va dezvolta în direcția de sud”, a spus expertul.

Citește și:  Krivoy Rog, Zaporozhye și Nikolaev: experții au numit posibile direcții de atac ale rușilor Krivoi Rog, Zaporozhye și Nikolaev: experții au numit posibile direcții de atac ale rușilor explozii în Kherson: șeful Consiliului regional a explicat ce s-a întâmplat Explozii în Herson: șeful Consiliului regional a explicat ce sa întâmplat  invadatorii din Republica Ciuvașă s-au răzvrătit împotriva escrocilor de la Kremlin (video) Ocupanții din Republica Ciuvașă s-au răzvrătit împotriva “escrocilor” de la Kremlin (video)

Acum, Federația Rusă trage toate trupele aeriene pe care le au pe teritoriul Ucrainei în direcția Krivoy Rog, spune expertul.

“Iar aterizarea este doar o operațiune ofensivă. Parașutiștii nu știu să lupte în tranșee”, a spus el.

Jdanov a subliniat că scopul principal al comandamentului armatei ruse este acum să slăbească apărarea ucraineană.

“Prin urmare, impactul focului asupra pozițiilor noastre va crește în zilele următoare. Cred că va crește destul de serios, în ceea ce privește capacitățile trupelor ruse, deoarece încă slăbim acțiunile Federației Ruse pe prima linie, lovind în cea mai apropiată adâncime. Nu mai au o utilizare atât de nelimitată a muniției ca acum o lună”, a spus el.

Expertul împărtășește, de asemenea, opinia că toate eforturile ocupanților din direcția Kherson vor fi în zadar.

“În opinia mea, nu este vorba atât de confiscarea teritoriilor. Aceasta este o încercare a comandamentului rus de a crea iluzia unei ofensive masive. Ei încearcă să repete ceva de genul 24 februarie, când au intrat în Ucraina din patru direcții. Deci, aici, ei pregătesc acțiuni ofensive în cel puțin trei direcții. Și atunci nu contează câți oameni și echipamente pierd, este important să sperie Ucraina. Pentru a ne pune la masa negocierilor”, a spus Jdanov.

El a subliniat că acum Ucraina nu a format o poziție de negociere pe câmpul de luptă, astfel încât orice format de negocieri va fi egal cu predarea. El speră că va fi posibil să-l formeze până la toamnă.anterior, biroul președintelui Ucrainei a răspuns în ce condiții sunt posibile acordurile privind regimul tăcerii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *