Viceprim-ministru-Ministru pentru reintegrarea teritoriilor ocupate temporar din Ucraina Irina Vereshchuk constată că Rusia se pregătește pentru o provocare teribilă cu mitice “laboratoare biologice” – atunci se va da vina pe Occident.

potrivit serviciului de presă al Ministerului, Vereshchuk a spus acest lucru pe postul de televiziune britanic GB news.

În special, Vereshchuk a menționat că informațiile ucrainene informează despre amenințarea potențială a utilizării de către Rusia a armelor chimice.

“Federația Rusă se pregătește pentru o provocare teribilă, operând cu “laboratoare biologice” mitice pentru a da vina pe Occident pentru acest lucru mai târziu. Dar toate lucrurile pe care le facem împreună cu americanii sau britanicii sunt oficiale și publice. Cu toate acestea, Rusia vrea să folosească arme chimice și acum populația noastră studiază ce ar trebui făcut în cazul unui astfel de atac”, a spus Vereshchuk.

Reamintim că pe 24 februarie, Federația Rusă a invadat Ucraina independentă și a organizat un adevărat colaps în țară. Invadatorii nu numai că confiscă unități militare, aeroporturi și alte facilități strategice, ci și trag asupra civililor și clădirilor înalte ale orașelor.la 27 februarie 2022, au apărut informații că Belarus ar putea declara război Ucrainei. Nu există încă o confirmare oficială a invaziei armatei sale pe teritoriul nostru.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.