Ministerul Apărării a avertizat despre noi sabotori/foto Ministerul Apărării al UcraineiMinisterul Apărării a avertizat cu privire la noi sabotori/foto Ministerul Apărării al Ucrainei

Comanda forțelor armate ruse recrutează mercenari pentru a forma grupuri de sabotaj și recunoaștere, cu utilizarea lor ulterioară în Ucraina, se preferă persoanele din regiunile Donetsk și Luhansk care vorbesc ucraineană.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele Ministerului Apărării al Ucrainei Alexander Motuzyanik.

“Comandamentul Forțelor Armate ruse încearcă, de asemenea, să intensifice lucrările de sabotaj pe teritoriul nostru. Pentru a face acest lucru, el recrutează mercenari pentru a forma grupuri de sabotaj și recunoaștere cu utilizarea lor ulterioară. Se acordă preferință persoanelor din regiunile Donețk și Luhansk care vorbesc ucraineană”, a spus Motuzyanik.

Citește și:  în Marea Neagră, armata ucraineană a distrus o mină inamică În Marea Neagră, armata ucraineană a distrus o mină inamică Putin nu exclude opțiunea de a scoate Lukashenka de la putere-expert militar Putin nu exclude opțiunea de a scoate Lukașenko de la putere-expert militarpentru ofensive, Putin aruncă companii militare private în Ucraina - Jdanov pentru ofensive, Putin aruncă companii militare private în Ucraina – Jdanov

Vorbitorul a menționat că în Herson ocupat, ocupanții au jefuit magazinul Epicenter, iar proprietatea jefuită a fost imediat dusă pe teritoriul Peninsulei Crimeea ocupate temporar.anterior, s-a raportat că ofițerii de aplicare a legii au descoperit 88 de grupuri de sabotaj și informații rusești de la începutul unui război pe scară largă în Ucraina. În total, aproape 800 de sabotori au fost reținuți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.