ocupanții se pregătesc activ pentru anexarea teritoriilor ocupate/Centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor.Ocupanții se pregătesc activ pentru anexarea teritoriilor ocupate/Centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor.

Federația Rusă încearcă să anexeze teritoriile ocupate temporar din Ucraina la componența sa. Pregătirile Active pentru” referendum ” continuă.

Acest lucru a fost declarat de către reprezentantul Ministerului Apărării al Ucrainei Vadim Skibitsky pe canalul TV Kiev.

“Direcția principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei vede clar măsurile pregătitoare efectuate de ocupanți. Partidul Politic de la Kremlin” Rusia Unită ” a început să lucreze activ în teritoriile ocupate temporar din regiunile Herson și Zaporozhye. Vedem măsuri în curs de clarificare a așa-numitelor liste electorale. În plus, au deschis secții de votare pentru alegeri. Procesul de distribuire a pașapoartelor rusești a început activ. Acesta este un set de măsuri pe care Rusia le desfășoară în prezent în teritoriile ocupate pentru a pregăti și organiza un referendum”, a spus Skibitsky.

Potrivit acestuia, pentru a preveni consolidarea Federației Ruse și crearea unei rampe de lansare pentru acțiuni ofensive ulterioare, soldații ucraineni vor elibera teritoriile ocupate temporar din estul și Sudul Ucrainei.

Citește și:  urmând exemplul lui Kim: Un alt oraș oferă bani solizi pentru spionii inamici Urmând exemplul lui Kim: Un alt oraș oferă bani solizi pentru spionii inamici examenul de mascare a eșuat: luptătorii SBU au lucrat spectaculos la ocupanți (video) “Examenul de deghizare a eșuat”: luptătorii SBU au lucrat spectaculos la ocupanți (video) situația din jurul locuitorilor din Azov va dura cel puțin un an: expertul a numit scopul atacului terorist din Elenovka Situația din jurul “Azov”va dura cel puțin un an: expertul a numit scopul atacului terorist din Elenovka infanteristul ucrainean a împărtășit secretul unei bătălii de succes cu trupele Federației Ruse Infanterist ucrainean a împărtășit secretul unei bătălii de succes cu trupele ruseștiMP a sugerat de ce podul peste Chongar nu a fost aruncat în aer în februarie MP a sugerat de ce podul peste Chongar nu a fost aruncat în aer în februarie

După cum a raportat UNIAN, potrivit Institutului pentru studiul războiului (ISW), membrii partidului Rusia Unită a lui Putin au fost trimiși pe teritoriile ocupate temporar din Ucraina pentru a pregăti “referendumuri” privind anexarea lor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *