Zaporozhye se pregătește pentru apărare/foto REUTERS

Ocupanții ruși se pregătesc pentru o ofensivă în regiunea Zaporozhye.

Administrația Regională de Stat Zaporozhye raportează despre aceasta pe Facebook.

“Trupele rusești ocupante au adunat o mulțime de echipamente și personal pe secțiunea din prima linie a Velikaya Novoselka – Novodarovka – Malinovka. Inamicul încearcă să avanseze în direcția Zaporozhye, dar nu reușește bine, așa că locația forțelor din față nu s-a schimbat”, se spune în mesaj. 

De asemenea, se remarcă faptul că Zaporozhye continuă să se pregătească pentru apărare, iar poliția de patrulare și Poliția de securitate îndeplinesc sarcini pentru a asigura ordinea publică. 

Anterior, sa raportat că inamicul formează forțe pentru o ofensivă din regiunea Kherson spre Krivoy Rog. În zilele următoare, el poate merge la atac, dar apărarea a fost deja construită în jurul orașului, iar apărătorii sunt pregătiți pentru orice scenariu.

Potrivit primarului, garnizoana și unitățile militare ale Krivoy Rog sunt gata să se întâlnească cu ocupanții. În jurul orașului sunt construite zone de apărare cu eșaloane adânci și zone fortificate în mai multe etape.

Amintiți-vă că în timpul războiului, ocupanții au bombardat Districtul Krivoy Rog de mai multe ori. Inamicul a făcut ultima grevă acum cinci zile și a distrus clădiri rezidențiale. Între timp, în regiunea Kherson, AFU a efectuat o operațiune de succes și a eliberat mai multe așezări.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.