Gennady Trukhanov/screenshot

Odessa poate fi înconjurată de inamic.

Acest lucru a fost raportat jurnaliștilor de la primărie cu referire la un briefing al primarului Ghenadi Trukhanov, pe care l-a dat presei străine.

După cum a menționat Trukhanov, în prezent Odessa continuă să se pregătească pentru o posibilă invazie a inamicului. Datorită eroismului apărătorilor lui Kherson și Nikolaev, pentru care există acum bătălii, Odessa are ocazia să se pregătească mai bine pentru apărare.

Conform informațiilor disponibile conducerii orașului, navele care au fost situate anterior în apropiere de Odessa au fost relocate în regiunea Crimeei.

“Un grup inamic separat a avansat în orașul Voznesensk din regiunea Mykolaiv. Astfel, presupunem că agresorul intenționează să ia orașul nostru prin Voznesensk din Transnistria (pentru a merge în jurul Odesei, “tăindu – l” din toate regiunile învecinate-UNIAN)”, a spus Trukhanov.

el a clarificat faptul că, astfel, Odessa va fi înconjurat de teren.

De asemenea, se presupune că, în același timp, navele Marinei ruse se vor apropia și vor înconjura orașul din Marea Neagră.

“Ne pregătim pentru această situație. În acest sens, formăm stocuri strategice de alimente, în special alimente și medicamente pe termen lung”, a spus primarul.

el și-a exprimat recunoștința față de partenerii străini care furnizează ajutor umanitar Odesei: alimente, medicamente, pături, haine calde.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *