pe teritoriul regiunilor Belgorod și Voronezh din Rusia, ocupanții continuă să pregătească rezerve/fotoPe teritoriul regiunilor Belgorod și Voronezh din Rusia, ocupanții continuă să pregătească rezerve/foto

Pe teritoriul regiunilor Belgorod și Voronezh din Rusia, ocupanții continuă să pregătească rezerve și să refacă stocurile pentru a relua în continuare ofensiva.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează acest lucru pe Facebook în informații operaționale începând cu ora 18:00 din 26 mai cu privire la invazia rusă.

Se remarcă faptul că inamicul nu încetează să efectueze operațiuni ofensive în zona operațională estică și continuă să lanseze rachete și atacuri aeriene asupra instalațiilor de infrastructură de pe teritoriul Ucrainei.

Citește și:  Statul Major General a anunțat ofensiva trupelor rusești și capturarea satului în Donbass Statul Major General a anunțat ofensiva trupelor ruse și confiscarea unui sat din Donbas  un cazan așteaptă armata rusă în sudul Ucrainei-prognoză Armata rusă așteaptă un “cazan” în sudul Ucrainei-Prognoza Lupta pentru Donbass: expertul a explicat tactica Forțelor Armate din Ucraina și planurile ocupanților ruși Lupta pentru Donbass: expertul a explicat tactica Forțelor Armate din Ucraina și planurile ocupanților ruși

Exercițiile tactice ale unităților forțelor de operațiuni speciale, forțelor aeriene și forțelor de apărare aeriană ale Forțelor Armate din Belarus continuă în direcțiile Volyn și Polessky, pe teritoriul regiunii Brest din Belarus.

“În direcția Seversky, inamicul continuă măsurile pentru echipamentele inginerești ale pozițiilor din zonele de frontieră din regiunea Bryansk. Conform informațiilor disponibile, pentru a consolida protecția secțiunii frontierei ruso-ucrainene în această direcție, inamicul atrage unități ale trupelor aeriene ale Forțelor Armate ale Federației Ruse”, relatează Statul Major General.

În direcțiile Harkov și Slavyansk, inamicul își concentrează eforturile principale pe menținerea pozițiilor ocupate și restrângerea avansului trupelor ucrainene, bombardarea pozițiilor ucrainene.

“Pentru a clarifica pozițiile trupelor noastre, el a efectuat recunoașterea aeriană a UAV-ului de tip Orlan-10. El a efectuat minerit la distanță pe rutele posibilei desfășurări a unităților forțelor de apărare ale Ucrainei”, a menționat Statul Major General.

Cu sprijinul artileriei, inamicul a condus o ofensivă în direcția așezării Bogorodichnoye, dar nu a avut succes și sa retras în pozițiile pe care le ocupase anterior.

“Pe teritoriul regiunilor Belgorod și Voronezh, inamicul continuă să pregătească rezerve. Reaprovizionează proviziile cu scopul de a relua în continuare ofensiva”, se arată în raport.

După cum a raportat UNIAN, potrivit Statului Major General, ocupanții ruși au redus intensitatea acțiunilor ofensive în direcțiile Avdiivka, Novopavlovsky și Zaporizhia.anterior, ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar a declarat că luptele Forțelor Armate ale Ucrainei cu invadatorii ruși au atins intensitatea maximă de-a lungul întregii linii de contact.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.