al treilea batalion din brigăzi nu este cel mai adesea complet echipat  Europa emergentăCel de-al treilea batalion din brigăzi nu este cel mai adesea complet echipat Europa emergentă

Rusia intenționează să utilizeze mai multe unități de luptă pentru desfășurarea în Ucraina.

Acest lucru este menționat în raportul zilnic al serviciilor de informații Britanice.

“În ultimele săptămâni, probabil au început pregătirile pentru desfășurarea celui de-al treilea batalion în unele formațiuni de luptă. Majoritatea brigăzilor implică de obicei nu mai mult de două din trei batalioane în operațiuni în același timp”, se arată în raport.

Se remarcă faptul că al treilea batalion din brigăzi nu este adesea complet echipat, astfel încât Rusia va trebui cel mai probabil să se bazeze pe recruți sau rezerviști mobilizați pentru a transfera aceste unități în Ucraina.

Citește și:  Putin amenință Ucraina cu noi greve din cauza furnizării de rachete cu rază lungă de acțiune (video) Putin amenință Ucraina cu noi greve din cauza furnizării de rachete cu rază lungă de acțiune (video)  bătălii pentru Severodonetsk: informațiile britanice au aflat despre succesele soldaților ucraineni Lupte pentru Severodonetsk: informații britanic a aflat despre succesele soldaților ucraineni

“Desfășurarea simultană a tuturor celor trei batalioane este probabil să reducă capacitatea pe termen lung a formațiunilor de a restabili puterea de luptă după operațiuni”, se arată în raport.

De asemenea, se remarcă faptul că Rusia își folosește avantajul în raportul dintre forțe și artilerie pentru a profita treptat de teritoriul din și în jurul Severodonetsk.

după cum a raportat UNIAN, pe 10 iunie, serviciile de informații britanice au declarat că trupele rusești nu au reușit să înconjoare Severodonetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.