Rusia a atacat Ucraina/foto UNIANFederația Rusă a atacat Ucraina/foto UNIAN

Rusia se pregătește cel mai probabil să încerce să transfere un număr mare de unități de rezervă către Donbass.

Acest lucru este menționat în ultima revizuire a informațiilor a Ministerului britanic al Apărării.

Informații note: bombardamentele grele din Donbas continuă, în timp ce Rusia încearcă să înconjoare zona Severodonetsk prin Izyum în nord și Popasnaya în sud. 

Se remarcă faptul că capacitatea ambelor părți de a forma și desfășura unități de rezervă pe front devine probabil din ce în ce mai importantă pentru rezultatul războiului.

Separat, informațiile Britanice descriu situația cu pierderi în rândurile autoproclamatului “DNR”.

Autoritățile ruse nu au publicat date privind numărul total de pierderi militare din Ucraina din 25 martie. Cu toate acestea, pseudo-Republica însăși, începând cu 16 iunie, a recunoscut 2.128 de militari morți și 8897 răniți de la începutul anului 2022.

Citește și:  trupele rusești au intrat în Toshkovka și au intensificat bombardarea altor așezări din Regiunea Luhansk Trupele ruse au intrat în Toshkovka și au intensificat bombardarea altor așezări din Regiunea Luhansk luptele de stradă continuă în Severodonetsk: care este situația din oraș acum Luptele de stradă continuă în Severodonetsk: care este situația actuală din oraș Purjările continuă în Rusia din cauza eșecului războiului din Ucraina-ISW “Epurările” continuă în Rusia din cauza eșecului războiului din Ucraina-ISW

“Nivelul pierderilor” DNR ” este echivalent cu aproximativ 55% din puterea lor inițială, ceea ce subliniază epuizarea extremă a forțelor ruse și pro-ruse din Donbas. Există o mare probabilitate ca forțele RPD să fie echipate cu arme și echipamente învechite”, notează serviciul de informații.reamintim că premierul britanic Boris Johnson i-a avertizat pe britanici că trebuie să se “pregătească pentru un război lung”, în timp ce Putin recurge la o campanie de uzură.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.