decojirea Mariupol/Screenshot

Ocupanții ruși trag în zonele rezidențiale din Mariupol cu arme, Graduri și obuziere interzise. 

Potrivit primarului orașului Vadim Boychenko, există o situație critică în Mariupol, acestea sunt bombardate acolo la fiecare jumătate de oră.

“La fiecare 30 de minute, aeronavele intrau în oraș, lucrau în zone rezidențiale, ucigând civili – bătrâni, femei, copii. Este aceasta măreția armatei ruse astăzi?”- a întrebat Boychenko.

deci, rețeaua a publicat un videoclip despre modul în care artileria rușilor “toarnă” focul asupra populației civile din Mariupol.

Amintiți-vă că trupele rusești au intrat în orașul Mariupol pe 1 martie. Ocupanții distrug fără milă atât orașul în sine, cât și locuitorii săi cu artilerie și atacuri aeriene. Din cauza bombardamentelor din Mariupol nu există electricitate, apă și gaz. Nu există nicio legătură. Ocupanții nu permit convoaielor umanitare să intre în oraș, iar civililor nu li se permite să părăsească orașul prin “coridorul verde”. Orașul este în pragul unei catastrofe umanitare.

pe 9 martie, invadatorii au bombardat un spital pentru copii și un spital de maternitate, există victime.

Din cauza situației dificile din Mariupol, care este sub bombardament constant de către Rusia, morții sunt îngropați în gropi comune.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.