Vladimir Putin/REUTERS foto

Rusia a decis că este necesar să-și folosească toate resursele pentru a captura Ucraina. Prin urmare, acum rușii trag împreună rachete pentru a lansa noi atacuri asupra teritoriilor ucrainene.

Această opinie a fost exprimată de istoricul militar Mikhail Zhirokhov în povestea TSN.

“Avem multe rachete. Experții occidentali, când au spus că rachetele se epuizează, au presupus că Rusia va avea un fel de rezervă necesară pentru a-și proteja teritoriul sau pentru a ataca NATO, așa cum au spus în mod constant. Dar rușii au decis acum că trebuie să folosească literalmente totul pentru a captura Ucraina. Prin urmare, calculele pe care experții occidentali le-au avut la începutul războiului nu au fost în întregime adevărate”, a spus el.

“Acum Rusia trage rachete chiar și din nord, din Siberia, unde se aflau – la granița cu China, Japonia și alte țări – pentru a încerca să cucerească complet Ucraina”, a adăugat Zhirokhov.

În plus, Istoricul a reamintit că armata rusă este de 2 milioane de soldați, și că “nu toate dintre ele sunt implicate în prezent în Ucraina.”

“În al doilea rând, există o mobilizare sub acoperire, când armata este chemată timp de 10-45 de zile pentru a-și îmbunătăți abilitățile militare. Și, de fapt, vor fi trimiși în Ucraina”, a avertizat Zhirokhov, vorbind despre posibila anunțare a mobilizării în Rusia.

reamintim că istoricul militar Mihail Zhirokhov a făcut o prognoză atunci când situația de pe frontul din Ucraina s-ar putea schimba dramatic.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.