Podolyak a spus că negocierile cu Federația Rusă sunt acum imposibile/UNIANPodolyak a spus că negocierile cu Federația Rusă sunt acum imposibile/UNIAN

Mikhail Podolyak, consilier al șefului Biroului prezidențial, a declarat că procesul de negociere cu Rusia sa oprit pentru că nu a înțeles încă pe deplin consecințele războiului. Negocierile sunt imposibile pentru ziua de azi.

Podolyak a spus acest lucru într-un interviu acordat Radio NV.

“Desigur, negocierile sunt suspendate astăzi. Poziția președintelui Ucrainei este importantă pentru noi. Când spune că este necesar să începem negocierile, să luăm niște poziții, o vom face. dar asta nu este posibil astăzi. Rusia încă nu înțelege consecințele războiului. Are iluzii că pot obține anumite succese militare în estul Ucrainei – nu este așa. Ei au iluzia că pot evita sancțiunile care nu au început încă să funcționeze la capacitate maximă, iar Rusia nu suferă încă de sancțiuni, deoarece statul agresor ar trebui să sufere. Dar acest lucru nu este cazul și undeva până la mijlocul verii vor suferi în întregime. Rusia nu și-a dat încă seama pe deplin că este o țară necinstită“,- a spus Podolyak.

potrivit lui, autoritățile ruse sunt încă “trăiesc în propaganda lor.” Acest lucru afectează în mod semnificativ procesul de negociere.

Citește și:  Rusia se pregătește să ducă un război pe termen lung - Reznikov Rusia se pregătește să poarte un război pe termen lung-Reznikov revendicați recordul mondial: Borrel despre pierderile Rusiei în Ucraina “Ei pretind un record mondial”: Borrel despre pierderile Rusiei în Ucraina în Federația Rusă au început să vorbească despre recunoașterea Azovului ca organizație teroristă În Federația Rusă, au început să vorbească despre recunoașterea Azov ca o “organizație teroristă”  Podolyak: declarații ale subiecților Federației Ruse cu privire la măsura preventivă a atacului - mărturie personală directă Podolyak: declarații ale subiecților Federației Ruse despre” măsura preventivă ” a atacului-mărturie personală directă Ministerul Apărării a comentat planurile Dumei de Stat a Federației Ruse de a interzice schimbul de soldați din Azov Ministerul Apărării a comentat planurile Duma de Stat a Federației Ruse privind interzicerea schimbului de soldați din”Azov”

După cum a raportat Unian, Podolyak a declarat anterior că un număr de politicieni europeni au oferit Ucrainei să cedeze suveranitatea pentru a “salva fața” președintelui rus Vladimir Putin. El a numit propunerile ” ciudate.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.