Rusia mută echipament militar din Belarus/screenshotRusia transferă echipament militar din Belarus/screenshot

Ocupanții ruși mută în mod activ echipament militar peste melitopolul ocupat din Belarus.

Acest lucru este raportat de mass-media locală.

În special, una dintre coloanele de echipament militar cu un nou marcaj pentru regiune a fost observată pe 27 iulie deplasându-se spre sud spre frontul Herson de-a lungul străzii interculturale prin Novy Melitopol.

Potrivit Ria-Melitopol, dacă vehiculele de luptă anterioare cu “svastici” Z și V se deplasau în jurul orașului, atunci de data aceasta a existat mișcarea echipamentului cu semnele O. Pentru ca cetățenii să nu poată transmite date, invadatorii blochează comunicarea.

“Potrivit localnicilor, Rashiștii se opresc la inelul din Kherson pentru a aștepta coloana. În coloană, există camioane de copertină cu steagul URSS, tancuri și transportoare blindate cu tricolor. Pe camioanele de copertină era” svastica “O”, spune mesajul.

Este, de asemenea, cunoscut faptul că aceleași semne au fost aplicate echipamentului grupului rus, care a invadat anterior prin regiunea Chernihiv în Kiev.anterior, Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că trupele rusești transferau unități suplimentare în direcția Zaporozhye.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *