Crimeea a fost ocupată de Rusia din 2014/Unian, Evgeny KravsCrimeea a fost ocupată de Rusia din 2014/Unian, Evgeny Kravs

APU va ataca mai devreme sau mai târziu flota rusă din Marea Neagră. Rusia trebuie să părăsească Crimeea ocupată dacă dorește să continue să existe ca țară.

Acest lucru a fost declarat într-un interviu acordat Times de către ministrul adjunct al Apărării Vladimir Gavrilov, care urmărește exercițiile trupelor ucrainene în Marea Britanie.

“Avem o amenințare constantă din partea Flotei ruse din Marea Neagră. Având în vedere noile tehnologii și oportunități pe care le primim, trebuie să ne confruntăm cu această amenințare. Am început cu o operațiune pe insula șarpelui. Primim arme anti-navă și, mai devreme sau mai târziu, vom viza flota. Acest lucru este inevitabil, deoarece trebuie să garantăm siguranța poporului nostru”, a spus el.

Potrivit lui Gavrilov, Ucraina va ataca navele rusești în toată Marea Neagră atunci când va apărea ocazia.

Se remarcă faptul că Ucraina intenționează să elibereze Crimeea și negociază deja cu Occidentul cu privire la utilizarea armelor occidentale pentru a învinge forțele de ocupație din peninsula anexată.

“Mai devreme sau mai târziu vom avea suficiente resurse pentru a ataca Rusia în Marea Neagră și Crimeea. Crimeea este teritoriu ucrainean, deci orice obiectiv de acolo este legitim pentru noi”, a spus Gavrilov.

el a rezumat că Crimeea va fi returnată prin mijloace militare sau diplomatice.

anterior, expertul a spus că APU poate lovi ținte în Crimeea fără ATACMS.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.