Rusia poartă război împotriva Ucrainei /foto UNIANRusia poartă război împotriva Ucrainei/foto UNIAN

Federația Rusă se pregătește pentru un război pe termen lung, trecând la un mod îmbunătățit de producție de arme și echipamente militare.

Acest lucru a fost anunțat la un briefing joi de către ministrul adjunct al Apărării din Ucraina Anna Malyar.

“Putem spune fără echivoc că obiectivul cheie stabilit de Federația Rusă este distrugerea statalității ucrainene. Federația Rusă nu este pregătită să—și recunoască niciunul dintre obiectivele sale și se pregătește pentru un război pe termen lung”, a spus pictorul.

Potrivit acesteia, Rusia își pierde nu numai oamenii, pe care nu îi cruță, ci și armele și echipamentele militare. Prin urmare, acum sunt obligați să folosească echipamente vechi și să-și consolideze producția, a menționat ministrul adjunct.

Citește și:  rușii au tras de două ori pe teritoriul de Frontieră al regiunii Chernihiv Rușii au tras de două ori pe teritoriul de Frontieră al regiunii Chernihiv  există două nave în Marea Neagră cu potențialul de a lansa 16 rachete de calibru există două nave în Marea Neagră cu potențialul de a lansa 16 rachete de calibru

“Observăm că acestea trec la un mod îmbunătățit de producție atât a armelor de calibru mic, cât și a rachetelor. Producția lor funcționează acum într-un mod îmbunătățit”, a spus ea.

De asemenea, potrivit pictorului, Ministerul Apărării a observat o mare concentrație de lovituri de rachete în estul și Sudul Ucrainei în ultimele săptămâni. Cu toate acestea, rachetele rusești ajung astăzi în toate colțurile Ucrainei, a adăugat ea.după cum știți, la 2 iunie 2022, Zelensky a spus că Rusia a ocupat aproximativ 20% din teritoriul Ucrainei – este necesar să elibereze 2.603 așezări.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.