Podul Antonovsky a fost lovit de APU /screenshotPodul Antonovsky a fost lovit de APU/screenshot

Partidul Rusia Unită a părăsit Kherson după atacul cu succes al Forțelor Armate ucrainene pe Podul Antonovsky. Rușii au spus că nu pot desfășura ” activități umanitare.”

Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al Centrului pentru comunicații strategice.

după cum știți, în Herson Partidul colecta date personale pentru un “referendum”fals.

“Bombardarea podului Antonovsky, care a fost un fel de “drum al vieții” pentru armata rusă din Herson ocupat temporar, pe lângă logistică, a avut un mare efect psihologic”, a remarcat serviciul de presă al Centrului.

În același timp, trădătorii încearcă să convingă că podul este intact și că nu vor exista probleme de aprovizionare.

“Colaboratorii Kherson din Saldo și Stremousov au alergat să spună că podul Antonovsky poate fi mutat și “nu vor exista probleme cu furnizarea centrului regional, în ciuda grevelor reușite ale Forțelor Armate ale Ucrainei.” Probabil, încep să înțeleagă că, dacă Rusia Unită și-a redus activitățile, atunci în curând vor trebui să fugă”, adaugă serviciul de presă.

greve pe poduri din Regiunea Herson

Pe 19 și 27 iulie, Forțele Armate ucrainene au lansat o serie de greve pe Podul Antonovsky, care leagă țărmurile Kherson-ului ocupat de ruși. Din cauza daunelor cauzate, este imposibil să se miște de-a lungul ei.  

Pe 24 iulie, singurul pod peste Ingulets din Regiunea Herson a fost atacat de AFU. 

Locotenentul general Igor Romanenko a confirmat că situația cu Podul Antonovsky din Kherson a fost luată sub controlul focului Forțelor Armate din Ucraina. potrivit expertului Ivan Kirichevsky, pentru a părăsi țărmul tăiat al orașului, ocupanții ruși vor trebui să-și lase toate echipamentele grele aici. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.